ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με εμπειρία στη διαμεσολάβηση εργοδοτών & εργαζομένων,
δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτησή σας!

Ειδικότητά μας, η εύρεση του κατάλληλου προσωπικού για εσάς.

frontida-amea|ariston

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΜΕΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθητοποίηση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σας παρέχουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό για τη φροντίδα τους.

Στοχεύουμε, πάντα, στην εξασφάλιση ενός υγιούς και αξιοπρεπούς τρόπου διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, στην παραμονή τους στο οικείο οικογενειακό περιβάλλον, στην αποφυγή της ιδρυματικής περίθαλψης και, φυσικά, του κοινωνικού αποκλεισμού τους!

Δεδομένων των παραπάνω αρχών του γραφείου μας, εγγυόμαστε για την άψογη και, κυρίως, ανθρώπινη συνεργασία του επιλεγμένου προσωπικού μας με την εκάστοτε οικογένεια.

Τα ΑΜΕΑ χρειάζονται την αγάπη όλων μας και, φυσικά, εξειδικευμένη φροντίδα από άτομα που μπορούν και θέλουν να την παράσχουν. Από άτομα με επιμονή, υπομονή και μεγάλη προθυμία!

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ARISTON, στην Αθήνα, δεσμευόμαστε να σας βρούμε τον ιδανικό άνθρωπο για τη φροντίδα των δικών σας ανθρώπων με αναπηρία. Σεβόμαστε τις ανάγκες σας, αγαπάμε και σεβόμαστε το συνάνθρωπό μας.

ΕΥΡΕΣΗ ΓΗΡΟΚΟΜΩΝ

Στόχος μας είναι η άμεση περίθαλψη των ηλικιωμένων ατόμων, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών, την κλινική τους περιποίηση, την υγιεινή του χώρου τους, αλλά και την κάλυψη των εξωτερικών αναγκών τους (π.χ. φαρμακείο-ψώνια).

Η σωστή επιλογή γηροκόμου είναι το Α και το Ω για έναν ηλικιωμένο, αλλά και για το γραφείο μας. Με σεβασμό στην τρίτη ηλικία, φροντίζουμε να σας βρούμε γηροκόμους που θα αγκαλιάσουν τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας, σαν να απευθύνονται… στη δική τους γιαγιά και στο δικό τους παππού!

Η επιλογή του γηροκόμου γίνεται, πάντα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σεβασμό και κατανόηση. Κύριο μέλημά μας είναι ο ηλικιωμένος να έχει, πρώτα από όλα, έναν άνθρωπο δίπλα του με τον οποίο θα συμβιώνει ομαλά και θα ζει.. όμορφα!

Ψάχνετε κάποιον για να φροντίσει με τον ιδεατό τρόπο τους αγαπημένους σας γονείς, όταν εσείς λείπετε στην εργασία σας; Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να παρέχετε, συνεχώς, φροντίδα στους ηλικιωμένους της οικογένειάς σας;
Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ARISTON, στην Αθήνα, έχουμε τη λύση!

Βρείτε τον ιδανικό και έμπιστο γηροκόμο, για να μπει στο σπίτι σας και να φροντίσει τους δικούς σας ανθρώπους με… αγάπη!

ΕΥΡΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Κύρια αρμοδιότητά μας είναι η εξασφάλιση ποιοτικής νοσηλευτικής υπηρεσίας με επίκεντρο τον ασθενή. Προτεραιότητα μας είναι η άμεση αναγνώριση των αναγκών του ασθενούς, η δημιουργία ενός κλίματος επαρκούς φροντίδας και, κυρίως, ο αμοιβαίος σεβασμός.

Η παροχή άριστων νοσηλευτικών υπηρεσιών από το προσωπικό μας, σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τόσο το προσωπικό, όσο και το ίδιο το γραφείο μας οδηγούν, αυτόματα, σε μια άψογη και μακροχρόνια συνεργασία του εργαζόμενου με τον ασθενή και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Απευθυνθείτε στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ARISTON και ζητήστε μας να σας βρούμε ένα νοσηλευτή για την αποκλειστική φροντίδα του δικού σας ανθρώπου.

Η επιλογή του κατάλληλου νοσηλευτή για κάθε ασθενή γίνεται -όπως πάντα- με τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Έτσι, βρίσκουμε για εσάς νοσηλευτές ικανούς να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιστατικά, πάντα, με ήθος και αυταπάρνηση!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο Ι.Γ.Ε.Ε. ARISTON.

ΕΥΡΕΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ

Σκοπός μας είναι η πλήρης εξασφάλιση της υγιεινής του σπιτιού σας με εξειδικευμένο προσωπικό στις οικιακές εργασίες, για την άμεση κάλυψη των αναγκών σας.

Η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια είναι τα κύρια γνωρίσματα για την ορθή επιλογή προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής της οικίας σας.

Άνθρωποι με εμπειρία και εξειδίκευση στην καθαριότητα είναι έτοιμοι να εργαστούν στο χώρο σας και να σας απαλλάξουν από… ένα “τεράστιο βάρος” που ονομάζεται ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!

Απευθυνθείτε στο γραφείο ευρέσεως εργασίας ARISTON, στην Αθήνα, και ζητήστε μας να σας βρούμε έναν έμπιστο και υπεύθυνο οικιακό βοηθό. Οι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τις οικιακές εργασίες σας και την ουσιαστική φροντίδα του σπιτιού σας,

Σας συστήνουμε, πάντα, άτομα άξια εμπιστοσύνης που αναζητούν εργασία.

Αφήστε μας μήνυμα!

    Μέλημά μας, στο ARISTON,
    να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!
    Απευθυνθείτε στο γραφείο μας & βρείτε τον ιδανικό εργαζόμενο!